Nubbesallad, det klassiska tillbehöret med sill och potatis, som du serverar vid midsommarbordet. Denna enklare variant på nubbesalladen garnerar du med finhackat ägg och lite dill.
Ingredienser
8 st
2
rödlökar
2
burkar matjessill (à 200 g)
2
dl
finhackad purjolök
1
dl
finhackad dill
2
dl
mini fraiche
2
dl
fettfri majonnäs
2
dl
rökt kaviar
5 - 5 1/2
kokta kalla potatisar
8
skivor grovt bröd
Garnering
2
kokta ägg
dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
8
1 st
Kommentar
Monica
2004-06-22
tillsätt 1,5-2dl lättrökt kaviar så är det en klar 5:a!
Kommentar
Monica
2004-06-22tillsätt 1,5-2dl lättrökt kaviar så är det en klar 5:a!