Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
![Matjessillröra med ägg, rödlök och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17062/cf_259/matjessillrora_med_agg__rodlok_och_senap.jpg)
Den här matjessillsröran kommer dina vänner att älska! Favoritkombinationen sill, ägg, dill och rödlök blandas ihop med stingig dijonsenap och fluffig crème fraiche. Ett solklart tillbehör på sommarbuffén.
![Matjessillröra med ägg, rödlök och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17062/cf_259/matjessillrora_med_agg__rodlok_och_senap.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g matjessill
4 ägg
1 rödlök
1 kruka dill
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
vitpeppar
Till servering
knäckebröd
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer