Matjessillröra med ägg, rödlök och senap

1
0
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap

Den här matjessillsröran kommer dina vänner att älska! Favoritkombinationen sill, ägg, dill och rödlök blandas ihop med stingig dijonsenap och fluffig crème fraiche. Ett solklart tillbehör på sommarbuffén.

Matjessillröra med ägg, rödlök och senap

Ingredienser

4 portioner
200 g matjessill
4 ägg
1 rödlök
1 kruka dill
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
vitpeppar

Till servering

knäckebröd

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer