Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Den här matjessillsröran kommer dina vänner att älska! Favoritkombinationen sill, ägg, dill och rödlök blandas ihop med stingig dijonsenap och fluffig crème fraiche. Ett solklart tillbehör på sommarbuffén.
Ingredienser
4 portioner
200 g matjessill
4 ägg
1 rödlök
1 kruka dill
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
vitpeppar
Till servering
knäckebröd
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer