Matjessill med kokta gulbetor

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill med kokta gulbetor

Den perfekta förrätten med smak av sommar har vi här. Härligt mjukkokade gulbetor serveras med fint skurna bitar matjessill på en bädd av fluffig gräddfil. Vänd över brynt smör och toppa slutligen med rostade vallmofrön. Smaklig spis!

Matjessill med kokta gulbetor

Ingredienser

4 portioner
8 gulbetor
200 g smör
1 msk blå vallmofrön
200 g matjessill
3 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2664 KJ / 638 kCal
Fett57 g
Salt2.71 g
Kolhydrater21 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Matjessill på fat
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med rödbetor, brynt smör och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbets- och potatissallad med matjessill
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.203 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tre goda silltapas
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ölbrässerade lammlägg
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad