Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

En klassisk sillröra gjord av matjesill, rödbetor, kapris, gräslök och smetana smakar lika gott oavsett högtid eller årstid. Skär sillen i små bitar, tärna rödbetorna och blanda med kapris, gräslök och krämig smetana. Lägg röran på knäckebröd och njut!

Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
2 förp matjessill (à 270 g)
2 dl inlagda rödbetor
4 msk kapris
1 kruka gräslök
2 dl smetana
nymald svartpeppar
8 skivor knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bäst smakar den efter en dag

    Britt-marie

Näringsvärde per portion

Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett33 g
Salt4.71 g
Kolhydrater47 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad