Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

Smarriga sillen! Men i stekpannan? Javisst, denna matjessillpanna är lika god som den är lättlagad. Med härliga ingredienser som gräslök, bladpersilja och färskpotatis får du enkelt till smaken av svensk sommar.

Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1/2 kruka gräslök
1/2 kruka bladpersilja
4 skivor rågbröd
400 g kokt potatis
2 msk smör
salt
svartpeppar
1 förp matjessill (à 200 g)
1 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1355 KJ / 324 kCal
Fett15 g
Salt2 g
Kolhydrater35 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Dill- och kaprissill
Betyg 3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjesill med brynt citronsmör och ägg
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med krämigt ägg, citronkräm och brynt smör
Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nubbesill
Betyg 4.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.203 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad