Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

2
0
Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

Smarriga sillen! Men i stekpannan? Javisst, denna matjessillpanna är lika god som den är lättlagad. Med härliga ingredienser som gräslök, bladpersilja och färskpotatis får du enkelt till smaken av svensk sommar.

Skriv ut
Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
1/2
kruka gräslök
1/2
kruka bladpersilja
4
skivor rågbröd
400 g
kokt potatis
2 msk
smör
-
salt och svartpeppar
1
förp matjessill (à 200 g)
1 dl
gräddfil

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1355 KJ / 324 kCal
Fett 15 g
Salt 2 g
Kolhydrater 35 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept