Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Med matjessill och ägg på grillat bröd, så kallad bruschetta, gör du en smakrik, imponerande förrätt. Rödlök och saltgurka kompletterar med sina smaker och färger. Dressingen på senap och gräddfil ger saftighet och dill ger rätten det lilla extra!

Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
4 kokta rödbetor
2 saltgurkor
3 matjessillfiléer
1 rödlök
1 dl gräddfil
2 msk skånsk senap
4 skivor lantbröd
2 msk smör eller margarin
1/2 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Perfekt som sommarlunch. Jättegott!

    Anna

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 373 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater32 g
Protein16.3 g

Testa liknande recept

  • Currysill med dill
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Midsommarsallad
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med örter och brynt smör
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjesrulle
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill på grillen
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad