Matjessallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Matjessallad

Krämig och fantastisk är ord som beskriver den här matjessalladen. Enkel att tillaga och efter en tid i kylen blir aromerna intensiva och smakfulla. Perfekt tillbehör på midsommarmiddagen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Matjessallad

Ingredienser

10 portioner
ca 400 g matjessill (hela filéer eller bitar)
1 rödlök
5 kokta potatisar
1 1/2 dl gräddfil
1 1/2 dl majonnäs
4 msk kaviar på tub
1/2 dl finskuren dill
1/2 dl finhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jättegott!!! Gör salladen varje midsommar.

Gunnel

2008-06-18

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett32 g

Testa liknande recept

Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubbesallad (lättare variant)
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubberöra
Betyg 4 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annas nubberöra
Betyg 3.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga