Matjessallad

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessallad

Krämig och fantastisk är ord som beskriver den här matjessalladen. Enkel att tillaga och efter en tid i kylen blir aromerna intensiva och smakfulla. Perfekt tillbehör på midsommarmiddagen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Matjessallad

Ingredienser

10 portioner
ca 400 g matjessill (hela filéer eller bitar)
1 rödlök
5 kokta potatisar
1 1/2 dl gräddfil
1 1/2 dl majonnäs
4 msk kaviar på tub
1/2 dl finskuren dill
1/2 dl finhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott!!! Gör salladen varje midsommar.

    Gunnel

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett32 g

Testa liknande recept

  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill med lök och kaviargrädde
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med kokta gulbetor
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annas nubberöra
    Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubberöra
    Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad