Matjessallad

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessallad

Krämig och fantastisk är ord som beskriver den här matjessalladen. Enkel att tillaga och efter en tid i kylen blir aromerna intensiva och smakfulla. Perfekt tillbehör på midsommarmiddagen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Matjessallad

Ingredienser

10 portioner
ca 400 g matjessill (hela filéer eller bitar)
1 rödlök
5 kokta potatisar
1 1/2 dl gräddfil
1 1/2 dl majonnäs
4 msk kaviar på tub
1/2 dl finskuren dill
1/2 dl finhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Jättegott!!! Gör salladen varje midsommar.

Gunnel

2008-06-18

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett32 g

Testa liknande recept

Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Annas nubberöra
Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nubberöra
Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.239 personer har röstat
Receptet har 39 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill med kokta gulbetor
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatistortilla med matjessill, gräslök och gräddfil
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad