Löjromssill med vörtsmulor

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Löjromssill med vörtsmulor

Löjromssill med vörtsmulor är ett härligt sätt att servera favoriten sill på. Lägg sillen på ett fat och fördela crème fraiche och gräslök och löjrom över den. Strö över stekta smulor från vörtbröd och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Löjromssill med vörtsmulor

Ingredienser

8 portioner
1   skiva vörtbröd eller kavring
1 msk  smör
400 g  matjessill (i bitar)
2 dl  lätt crème fraiche
1/2 dl  hackad gräslök
1 dl  löjrom (1 dl löjrom motsvarar ca 100 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatiskaka med matjessill och rom
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rund med sälta, smörgåstårta
Betyg 3 av 5.
124 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbets- och potatissallad med matjessill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Husfrusill
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerat matjesknäcke
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mild Tegnérsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga