Löjromssill med vörtsmulor

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Löjromssill med vörtsmulor

Löjromssill med vörtsmulor är ett härligt sätt att servera favoriten sill på. Lägg sillen på ett fat och fördela crème fraiche och gräslök och löjrom över den. Strö över stekta smulor från vörtbröd och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Löjromssill med vörtsmulor

Ingredienser

8 portioner
1 skiva vörtbröd eller kavring
1 msk smör
400 g matjessill (i bitar)
2 dl lätt crème fraiche
1/2 dl hackad gräslök
1 dl löjrom (1 dl löjrom motsvarar ca 100 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatiskaka med matjessill och rom
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rund med sälta, smörgåstårta
Betyg 3 av 5.124 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjesill med brynt smör och rom
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad