Matjes på amandine med kaviarcrème

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjes på amandine med kaviarcrème

Välj den goda mandelsmakande amandinepotatisen till dessa mumsiga snittar med matjessill och kaviarcrème. Koka potatisen dagen innan, så ligger du steget före. En trevlig rätt att bjuda på till såväl jul som midsommar och påsk.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Matjes på amandine med kaviarcrème

Ingredienser

6-8 bufféportioner
300 g amandinepotatis
1 dl crème fraiche
1 1/2 msk kaviar (orökt)
nymalen vitpeppar
1 paket matjessill i bitar (à 200 g)
1/2 dl finskuren gräslök

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi643 KJ / 154 kCal
Fett10 g
Salt2 g
Kolhydrater10 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Matjessill med lök och kaviargrädde
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annas nubberöra
    Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubberöra
    Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad