Matiga våfflor med spenat

Belgiska våfflor är lite tjockare, saftigare och gräddas i ett belgiskt våffeljärn som ger en fyrkantig form. Här har vi gjort matiga våfflor med spenat i smeten som gör att de blir läckert gröna. Servera spenatvåfflorna med pocherade ägg, rökt lax och gärna dill!
 Ett recept från: 
Buffé nr 3, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stGjorde med Keso och Tångkaviar som tillbehör istället, blev riktigt gott. Perfekt till brunchen och uppskattat av alla som var där!
Vidar
Gör Våfflor måndag efter våffeldagen morgon?
Erik
Hej Erik! Vofflor är ju gott alla dagar på året :) men just våffeldagen infaller 25/3. Här kan du läsa mer om du vill https://www.ica.se/artikel/nar-ar-vaffeldagen/ Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Skulle vilja ha recept på våfflor utan vetemjöl, eftersom jag inte kan äta ngt med vetemjöl i. Det är inte bara glutenfritt vetemjöl utan, det vetemjöl över huvud taget.
Ing-marie
Tack för din fråga Ing-Marie! Här hittar du recept på glutenfria våfflor https://www.ica.se/recept/glutenfria-vafflor-729494/ eller detta https://www.ica.se/recept/vegovafflor-utan-gluten-540654/ men då får du välja en vetefri mjölmix. Hoppas du gillar recepten. Hälsningar Ulrika
ICA-köket