Fira våffeldagen, eller andra dagar på året, med belgiskt fras. En belgisk våffla gräddas i ett särskilt våffeljärn som ger en fyrkantig och lite högre form än en traditionell svensk våffla. Tillsammans med chokladsås och glass eller grädde är detta ren njutning!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2016
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett, chokladsås, glass och grädde.
Kommentarer
Patricia
1/14/2021Vad gör jag för fel om jag inte får dem frasiga?
Linda
10/10/2020Älskar detta recept! Barnens favorit till helgen! Använder belgiskt våffeljärn, fantastiskt resultat!
Anna
9/20/2020Familjens favorit. Barnen älskar dem verkligen! Gräddar i ett belgiskt våffeljärn och de blir perfekta varje gång. Frasiga, fluffiga och söta. Supergoda bara som de är, eller med glass, sylt och nutelms.