Belgiska våfflor är lite tjockare, saftigare och gräddas i ett belgiskt våffeljärn som ger en fyrkantig form. Här har vi gjort matiga våfflor med spenat i smeten som gör att de blir läckert gröna. Servera spenatvåfflorna med pocherade ägg, rökt lax och gärna dill!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Inehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Marianne
5/21/2020Mycket gott perfekt att bjuda gäster på
Nicole
3/25/2020Kan man göra dessa i vanligt järn?
Redaktionen ICAse
3/25/2020Hej Nicole! Du bör absolut kunna grädda dem i vanligt våffeljärn. De blir inte lika höga men säkert goda ändå. Lycka till. Hälsningar Ulrika