Belgiska våfflor är lite tjockare, saftigare och gräddas i ett belgiskt våffeljärn som ger en fyrkantig form. Här har vi gjort matiga våfflor med spenat i smeten som gör att de blir läckert gröna. Servera spenatvåfflorna med pocherade ägg, rökt lax och gärna dill!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Inehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gör Våfflor måndag efter våffeldagen morgon?
Erik
2023-03-21Hej Erik! Vofflor är ju gott alla dagar på året :) men just våffeldagen infaller 25/3. Här kan du läsa mer om du vill https://www.ica.se/artikel/nar-ar-vaffeldagen/ Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-03-21Skulle vilja ha recept på våfflor utan vetemjöl, eftersom jag inte kan äta ngt med vetemjöl i. Det är inte bara glutenfritt vetemjöl utan, det vetemjöl över huvud taget.
Ing-marie
2023-03-14Tack för din fråga Ing-Marie! Här hittar du recept på glutenfria våfflor https://www.ica.se/recept/glutenfria-vafflor-729494/ eller detta https://www.ica.se/recept/vegovafflor-utan-gluten-540654/ men då får du välja en vetefri mjölmix. Hoppas du gillar recepten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-03-21Mycket gott perfekt att bjuda gäster på
Marianne
2020-05-21