Låt den här matiga, läckra fisksoppan med kräftor värma dig en kall höstkväll. Soppan är smakrik, mustig och livfull och kommer snabbt att bli en uppskattad rätt på middagsbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005
Rätten är fri från gluten och ägg. Välj bröd till som passar.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt gräddalternativ, t ex Oatly eller Beneviva. Välj ytterligare någon fisk-eller grönsaksbuljongtärning i stället för hummerfond.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättebra
Ola
2020-06-24Supergott! Om smaken blir för klen är det bara att ta i lite extra kryddor. Man följer ju aldrig recept till punkt och pricka, bättre att smaka på maten!
Annika
2018-11-27Jättegod soppa som vi lagat flera gånger! Kan verkligen rekommendera den!
Linda
2005-09-07