Surdegsbröd har blivit otroligt populärt och vill du vara riktigt nyttig så är det här brödet för dig. Det må ta ett par dagar för att få surdegsbrödet färdigt - men det är verkligen värt väntan!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det fick jäsa en timme extra, det blev ändå kompakt.
Britta
2023-01-08Mitt superknep för bästa resultat är att sätta ugnen på 35 grader, stänga av den igen när den kommit upp i temperatur (efter ca 1 minut) och ställa fördegen där över natten. Samma procedur för jäsning dagen efter. Och så skvätt sirap i degen också..
Ellen
2022-10-30Hej, jag undrar som Camilla nedan vad som kan ha gått fel om brödet blir som stekt gröt? Allt verkar bra till sista jäsningen (jäser dåligt) men vill inte heller vänta för länge med att baka... tungt o degigt resultat....
Ann-christine
2022-03-10