Det här mandel- och pomeransbrödet passar med sin nöt- och fruktighet extra bra i julens brödkorg. Ät det ihop med senap och julskinka eller, för den delen, bara lite smör och ost.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vanja
2014-12-11Förstår inte vitsen med att ha i de torra ingredienserna först. Jag tänker prova receptet och göra precis som en vanlig deg. Verkar också opraktiskt att ha hel mandel, måste bli svårt att skiva misstänker jag.
Evelien
2014-11-15Jag har väldigt svårt för den här typen av recept, när de torra ingredienserna ska i först. I det här fallet hällde jag i för lite vätska. Konsekvenserna blir att degen blir kompakt. Det är svårt att rätta till när allt väl är i. Med andra ord, se till att ligga på plus när det gäller vattnet. Det är mycket enklare att lägga till mjöl än vätska i en färdig deg.