Marmorerade te-ägg

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marmorerade te-ägg

Marmorerade ägg är ett idealiskt sätt att lyxa till soppan eller salladen. Du kokar äggen och låter dem suga åt sig den intensiva aromen från lagen som innehåller svart te, ketjap manis och garam masala. Annorlunda och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Marmorerade te-ägg

Ingredienser

6 portioner
1 l vatten
6 ägg
2 msk svart te
ev 1 dl ketjap manis
ev 2 msk garam masala eller liknande kryddblandning

Gör så här

00:03:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Nudlar med strimlat fläsk
    Betyg 3.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Satay med fräsch jordnötssås
    Betyg 2.8 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sötstark sojaglaze
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ketjap maniskyckling med rostad sesam
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad