Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

3
0
Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Sugen på en smakupplevelse? Testa kanel- och sojastekta kycklingköttbullar tillsammans med basmatiris med saffran och pistagenötter. Stek kycklingköttbullarna i ketjap manis, kanel och kajennpeppar och servera sedan tillsammans med riset. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Ingredienser

4 portioner
3 dl basmatiris
1 påse saffran (à 1/2 g)
1 msk olja
6 dl vatten
1 tsk salt
2 msk pistagenötter eller valnötter
2 msk finhackad gräslök
600 g frysta kyckling eller kalkonköttbullar
3 msk ketjap manis (söt sojasås)
1 - 2 krm kanel
1 - 1 1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer