Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Sugen på en smakupplevelse? Testa kanel- och sojastekta kycklingköttbullar tillsammans med basmatiris med saffran och pistagenötter. Stek kycklingköttbullarna i ketjap manis, kanel och kajennpeppar och servera sedan tillsammans med riset. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Ingredienser

4 portioner
3 dl  basmatiris
1   påse saffran (à 1/2 g)
1 msk  olja
6 dl  vatten
1 tsk  salt
2 msk  pistagenötter eller valnötter
2 msk  finhackad gräslök
600 g  frysta kyckling eller kalkonköttbullar
3 msk  ketjap manis (söt sojasås)
1 - 2 krm  kanel
1 - 1 1/2 krm  kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Persiskt ris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötstark sojaglaze
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lalehs persiska ris
Betyg 3.1 av 5.
47 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ketjap maniskyckling med rostad sesam
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga