Kanel- och sojastekta kycklingsköttbullar

Sugen på en smakupplevelse? Testa kanel- och sojastekta kycklingköttbullar tillsammans med basmatiris med saffran och pistagenötter. Stek kycklingköttbullarna i ketjap manis, kanel och kajennpeppar och servera sedan tillsammans med riset. Supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
1 påse saffran (à 1/2 g)
1 msk olja
6 dl vatten
1 tsk salt
2 msk pistagenötter eller valnötter
2 msk finhackad gräslök
600 g frysta kyckling eller kalkonköttbullar
3 msk ketjap manis (söt sojasås)
1 - 2 krm kanel
1 - 1 1/2 krm kajennpeppar
Gör så här
00:12:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer