Marinerade kantareller

Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerade kantareller

Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Marinerade kantareller

Ingredienser

4 portioner
3 dl kantareller
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk finhackad schalottenlök
3 msk färskpressad citronjuice
4 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

  • Svampbruschetta med jordnötter
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämiga kantareller
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländsk renskavsgryta
    Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad röding med kantarellpotatis
    Betyg 3.3 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Senaps- och kantarellpotatis
    Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad