Marinerade jordgubbar

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Marinerade jordgubbar

Frisk och effektfull dessert. Marinerade jordgubbar kokas i en lag av vin, vatten och vaniljstång. Låt ligga ett dygn i marinaden och servera dem riktigt kalla.

Marinerade jordgubbar

Ingredienser

10 portioner
5 dl  rött vin
3 dl  vatten
2 dl  strösocker
1   vaniljstång
2   liter små jordgubbar

För alla

Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Somrig jordgubbssoppa
Betyg 2 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsmarmelad med lime
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kall rabarber- och jordgubbssoppa
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga