Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

2
0
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

En spännande blandning av smaker blandas i den här härliga glassdesserten. Äkta vaniljstång ger mycket smak som gifter sig väl med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Basilika ger denna dessert en egen touch!

Skriv ut
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Ingredienser

4 portioner
1
vaniljstång (gärna Tahitivanilj)
1 dl
sött vitt vin
2 dl
färska blåbär
2 dl
färska hallon
2 dl
färska jordgubbar
1 msk
florsocker
1
näve basilikablad
-
glass (gärna Carte D'Or Crema di Mascarpone)
1 msk
olivolja

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt glass mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Recept och bild från Carte d´Or.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept