Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

En spännande blandning av smaker blandas i den här härliga glassdesserten. Äkta vaniljstång ger mycket smak som gifter sig väl med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Basilika ger denna dessert en egen touch!

Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Ingredienser

4 portioner
1 vaniljstång (gärna Tahitivanilj)
1 dl sött vitt vin
2 dl färska blåbär
2 dl färska hallon
2 dl färska jordgubbar
1 msk florsocker
1 näve basilikablad
glass (gärna Carte D'Or Crema di Mascarpone)
1 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blåbärspaj
Betyg 3.9 av 5.
857 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakade päron och blåbär med havrekrisp
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tysk fruktkräm
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Amerikanska blåbärspannkakor
Betyg 3.3 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glassbomb på blåbärsglass och hallonsorbet
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ginoir
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga