Marinerad fläskfilé med pepparrot

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Marinerad fläskfilé med pepparrot

Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Marinerad fläskfilé med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 kg fläskfilé (putsad)
smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar

Dressing

1 msk dijonsenap
1/2 dl olja
1/2 dl vatten
2 msk kapris
1 dl riven pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Till servering

nymalen svartpeppar
1 knippe salladslök

Gör så här

00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.

    Ola

Näringsvärde per portion

Energi1768 KJ / 423 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

  • Fläskfilésandwich
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessilltallrik med pepparrot
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bakpotatis med laxröra
    Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad