Marinerad aubergine och paprika med chili och vitlök

20
1
Marinerad aubergine och paprika med chili och vitlök

Denna marinerade aubergine med sting från chili och smak från grillad paprika och en riktigt god olivolja går relativt snabbt att laga, men behöver stå och dra ca 60 minuter. Perfekt som plockmat innan middagen med en bit bröd, chark och oliver eller varför inte på buffé bordet.

Skriv ut
Marinerad aubergine och paprika med chili och vitlök

Ingredienser

6-8 buffé portioner
1
aubergine
2
röda paprikor
1 dl
olivolja
-
salt och peppar
2
vitlöksklyftor
1
röd spansk peppar
1/2
kruka persilja
1/2
citron (skalet)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentar

Benkt

2020-06-24

Minner mig om en lunch i Fano, en varm sommardag. Urgott!

Näringsvärde per portion

Energi 3744 KJ / 894 kCal
Fett 87 g
Salt 3.5 g
Kolhydrater 21 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept