Marinerad aubergine och paprika med chili och vitlök

Denna marinerade aubergine med sting från chili och smak från grillad paprika och en riktigt god olivolja går relativt snabbt att laga, men behöver stå och dra ca 60 minuter. Perfekt som plockmat innan middagen med en bit bröd, chark och oliver eller varför inte på buffé bordet.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Energi3744 KJ / 894 kCal
Fett87 g
Salt3.5 g
Kolhydrater21 g
Protein6 g
Kommentarer
Hur lång hållbarbarhet har denna rätt? Tänker om man vill förbereda för en större buffé.
Maria
2025-04-17Hej Maria! Den bör ätas inom 2-3 dagar. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-04-18Minner mig om en lunch i Fano, en varm sommardag. Urgott!
Benkt
2020-06-24