Baka blodapelsin- och marängpaj med en sötsyrlig och vackert rosa blodapelsincurd som fylls i ett krispigt pajskal av mördeg och toppas med fluffig, italienskt maräng. En rosa dessertdröm som ger vår- och sommarkänslor!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annie
2023-02-01Kan man göra detta recept i en stor pajform istället?
Redaktionen ICAse
2023-02-02Hej Annie! Jag det går bra, i Tips texten lite längre ner i receptet hittar du instruktioner hur du gör :) Lycka till, hälsningar Ulrika
Jakob
2023-01-23Smakerna är goda men curden blir för lös och rinnig med de proportioner som är nu. Titta på citronmaräng från buffé 2019 för ett bättre recept och byt citron mot blodapelsin om ni vill ha andra smaker.