Marängtoppade apelsinhalvor

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marängtoppade apelsinhalvor

Enkelt och snabbt är det att sno ihop den här efterrätten av apelsin och marängsmet. Apelsinhalvorna gratineras snabbt i ugnen och sen väntar en underbar dessert!

Marängtoppade apelsinhalvor

Ingredienser

4 portioner
2 äggvitor
4 msk socker
rivet skal av 1 apelsin
2 blodapelsiner

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0.5 g
Kolhydrater26.2 g
Protein3.4 g

Testa liknande recept

Granité på citrus med crème fraiche och maräng
Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Citrussallad med mynta och chiafrön
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blodapelsin- och marängpaj
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad