Marängswiss med smak av semla

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marängswiss med smak av semla

Marängswiss och semlor i samma efterrätt är en fantastiskt god kombination. Du får liksom det bästa av två världar. Bitar av kardemummabulle skivas och steks krispiga i smör. Mandelmassan och grädden vispas och sedan lägger du ihop din nya favoritefterrätt med maränger, bullkrutonger, mandelgrädde och extra vanlig grädde.

Marängswiss med smak av semla

Ingredienser

4 portioner
1/2 tsk hela kardemummakärnor
3 msk vatten
3 msk socker
1 dl riven mandelmassa
1 dl hela skalade mandlar
2 semmelbullar (gärna med kardemumma)
3 msk smör
3 dl vispgrädde
20 maränger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemla med vanilj- och mandelgrädde
Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Semmelpizza
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Semmelwrap
Betyg 3.2 av 5.145 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Prinsess-semla i glas
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minisemlor
Betyg 3.2 av 5.235 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Churros semla
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad