Marängsnitt med tre olika smaker

Betyg 3.2 av 5.
70 personer har röstat
0
Marängsnitt med tre olika smaker

Marängsnittar som bakas från en färdig mördeg går enkelt att variera med olika smaksättningar. Fyll kaksnittarna med hallonsylt, choklad och syltad ingefära, toppa med maräng smaksatt med kokos och vips har du tre olika sorters hembakta småkakor till fikat.

Marängsnitt med tre olika smaker

Ingredienser

30 st
400 g  mördeg (färdig kakdeg)

Syltfyllning

1 - 2 msk  hallonsylt

Chokladfyllning

1 - 2 msk  flisad mörk choklad

Fyllning med syltad ingefära

1   knöl syltad ingefära skuren i småbitar

Maräng

2   äggvitor
5 msk  strösocker
1 dl  riven kokos
1   citron

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
70 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi372 KJ / 89 kCal
Fett5.5 g
Kolhydrater8.5 g
Protein1.1 g

Testa liknande recept

Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkla maränger
Betyg 3.5 av 5.
213 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ingefärsflarn med limefyllning
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängtårta med bär
Betyg 4.6 av 5.
60 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallonrutor med kokos
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanel- och ingefärskakor
Betyg 3.3 av 5.
115 personer har röstat
Under 45 min att tillaga