Marängsnitt med tre olika smaker

70
0
Marängsnitt med tre olika smaker

Marängsnittar som bakas från en färdig mördeg går enkelt att variera med olika smaksättningar. Fyll kaksnittarna med hallonsylt, choklad och syltad ingefära, toppa med maräng smaksatt med kokos och vips har du tre olika sorters hembakta småkakor till fikat.

Marängsnitt med tre olika smaker

Ingredienser

30 st
400 g mördeg (färdig kakdeg)

Syltfyllning

1 - 2 msk hallonsylt

Chokladfyllning

1 - 2 msk flisad mörk choklad

Fyllning med syltad ingefära

1 knöl syltad ingefära skuren i småbitar

Maräng

2 äggvitor
5 msk strösocker
1 dl riven kokos
1 citron

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

70

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 372 KJ / 89 kCal
Fett 5.5 g
Kolhydrater 8.5 g
Protein 1.1 g
Läs mer om näringsvärden