Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
0
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

Rosa maränghjärtan blir till en vacker dessert med hjälp av grädde och hallon. Syran från citronkrämen lemon curd bryter av smaken fint. Pudra över florsocker för pricken över i. Bjud någon du tycker om.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

Ingredienser

4 portioner

Maränger

3   äggvitor
1 krm  ättiksprit (12 %)
1 dl  strösocker
1 dl  florsocker
1 1/2 krm  röd hushållsfärg

Topping

2 dl  vispgrädde
3/4 dl  lemon curd
20   färska hallon
florsocker att pudra över

För alla

Kontrollera noga innehållet i lemon curden.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1816 KJ / 433 kCal
Fett21 g
Salt0.1 g
Kolhydrater56 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Enhörningstårta
Betyg 4.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tarteletter med hallon
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Macarons
Betyg 3.4 av 5.
81 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokosrulle med hallon
Betyg 3.2 av 5.
211 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandeltårta med citrongrädde och hallon
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marängrulle med citron och pistage
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga