Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

9
0
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

Rosa maränghjärtan blir till en vacker dessert med hjälp av grädde och hallon. Syran från citronkrämen lemon curd bryter av smaken fint. Pudra över florsocker för pricken över i. Bjud någon du tycker om.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon

Ingredienser

4 portioner

Maränger

3
äggvitor
1 krm
ättiksprit (12 %)
1 dl
strösocker
1 dl
florsocker
1 1/2 krm
röd hushållsfärg

Topping

2 dl
vispgrädde
3/4 dl
lemon curd
20
färska hallon
-
florsocker att pudra över

För alla

Kontrollera noga innehållet i lemon curden.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1816 KJ / 433 kCal
Fett 21 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 56 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept