Marängrulltårta

Baka en marängrulltårta som dessutom är glutenfri. Fluffig kokos- och hallonstubbe på spröd maräng med en fyllning av vispad grädde och hallon. Få till en proffsig rulle genom att spritsa ut marängen i täta strängar till en rektangulär botten. Marängen fylls med rostad kokos och är både frasig och härligt seg.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Gör så här
00:02:00
00:15:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi988 KJ / 236 kCal
Fett10 g
Salt0.1 g
Kolhydrater31 g
Protein4 g
Kommentarer
Om man gör den i förväg, inplastad i rumstemperatur? Bästa sättet att förvara botten i 2 dagar?
Amanda
2025-06-18Hej Amanda! Sorry men den här går inte att göra 2 dagar innan. Den behöver man göra samma dag. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-06-19Väldigt god, men jag byter hallon mot konserverade klementiner & drisslar lite smält choklad över. Mumsigt vad gott.
Carina
2025-03-14Kan man ha i något annat än kokos?
Anette
2024-04-18Hej Anette! Ja, du kan använda marängreceptet från detta recept; https://www.ica.se/recept/budapestrulle-728865/ Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-04-19