Marängkrans med bär
4.9Världens godaste

Matcha midsommarens blomkransar med sommarens kanske finaste tårta! En fluffig maräng med knaprigt yttre och seg mitt formas till en krans och toppas med lättvispad grädde och färska bär. Dekorera din midsommartårta med hackade pistagenötter.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Gör så här
01:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1698 KJ / 406 kCal
Fett23 g
Salt0.1 g
Kolhydrater45 g
Protein5 g
Kommentarer
8 stKransen ser festlig ut. Om man är lat så fungerar det antagligen med färdiga maränger.
Catharina
Har gjort denna med halloncurd mellan marängen och grädden. Toppat med hallon, blåbär och pistage. Supergott
Christine
Fungerar receptet även för "separata" maränger? Mvh Cathrin
Cathrin
Hej Cathrin! Ja, du kan också göra den som bakelser istället för en krans om det var det du menade. 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Enkelt att göra, snyggt att titta på och mycket gott. Mycket bra recept! Och tack för tipset om lemoncurden - det kommer att ta kakan till nästa nivå!
Katarina
Jättegod!!
Annika
Gjorde denna till gårdagens midsommarfirande och den var helt underbar (tog slut:)! Gjorde även en lemon curd på äggulorna och den passade perfekt till!
Malin
Det står högst upp på receptet 100 grader
Anna-lisa
Vad ska det vara för temperatur i ugnen? Det har ni visst missat
Inger
Hej Inger! Sätt ugnen på 100°C. står det på första raden 😊 Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket