Maränger (grundrecept)
.jpg)
Att få till en perfekt frasig maräng går lätt med rätt recept! Efter ett gediget test kan vi lova att du med Buffémetoden lyckas med marängerna varje gång. Marängsviss here we come!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
.jpg)
Gör så här
00:02:00
00:04:00
01:00:00
00:30:00
01:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per 1 st liten maräng.
Energi53 KJ / 13 kCal
Fett0 g
Salt0.01 g
Kolhydrater3 g
Protein0.2 g
Kommentarer
60 stOm man vill få sega maränger, så ska man utsätta dem för luft, dvs öppna påsen el burken Mums 🤤
Johanna
Kan det här receptet användas för en pavlova?
Angelika
Hej Angelika! Jag skulle nog rekommendera dig att ta receptet på pavlova istället trots att dom är väldigt lika varandra. https://www.ica.se/recept/pavlova-528893/ Med vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej Angelika! Det kommer funka toppenfint. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Dvs om jag gör färre så blir de större och förhoppningsvis därmed sega i mitten :-)
Rebecca