Maränger (grundrecept)

105
15
Maränger (grundrecept)

Att få till en perfekt frasig maräng går lätt med rätt recept! Efter ett gediget test kan vi lova att du med Buffémetoden lyckas med marängerna varje gång. Marängsviss here we come!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Maränger (grundrecept)

Ingredienser

ca 50 st små
3
äggvitor (3 äggvitor motsvarar ca 100 g)
1 dl
strösocker (1 dl motsvarar 90 g)
1 krm
ättiksprit (12%)
1 dl
florsocker (1 dl motsvarar 60 g)

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Näringsvärdet är beräknat per 1 st liten maräng.

Över 60 minuter

Gör så här

Tips

Gör basilikamaränger: Mortla 1/2 kruka hackade basilikablad (för 50 st) med den 1/2 dl strösocker som tillsätts i steg 2 i receptet.

Vad tyckte du om receptet?

105

Kommentarer

Jessica

9/5/2020

Vilken nivå i ugnen ska de stå?? När man har under och över vörme.

Redaktionen ICAse

9/5/2020

Hej Jessica! Ursäkta sent svar. Marängerna ska stå i mitten av ugnen. Hälsningar Elina

Els-marie

7/30/2020

Perfekta...bra recept

Szilvia

7/11/2020

Jättebra och tydligt recept! Blir perfekt varje gång och jag har testat det både med varmluft och vanligt värme, blir perfekt både!

Näringsvärde per portion

Energi 53 KJ / 13 kCal
Fett 0 g
Salt 0.01 g
Kolhydrater 3 g
Protein 0.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept