UNDER 15 MIN | Enkel

Mangosalsa med koriander och chili

En mangosalsa med de klassiska smaksättarna lime, koriander, chili och lök. Enkla, rena smaker och oslagbart gott. Fredagsmys, grillkväll, stekt fisk, kyckling? Mangosalsan är alltid ett säkert kort och med ingredienser som gör gott i kroppen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och tärna mango och gurka. Dela, kärna ur och finhacka chilin.  Skala och skiva löken i tunna klyftor. Blanda allt i en bunke.
  2. Pressa över limesaften. Blanda i oljan och salta.
  3. Grovhacka koriandern och vänd ner i salsan.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 mango
  • 1/2 gurka
  • 1 röd chilipeppar
  • 1/2 rödlök
  • 2 lime
  • 2 msk olja
  • salt
  • 1 kruka koriander

Näringsvärde
Per portion

Energi 656 kJ / 157 kCal