Mangosalsa med koriander och chili

62
3
Mangosalsa med koriander och chili

En mangosalsa med de klassiska smaksättarna lime, koriander, chili och lök. Enkla, rena smaker och oslagbart gott. Fredagsmys, grillkväll, stekt fisk, kyckling? Mangosalsan är alltid ett säkert kort och med ingredienser som gör gott i kroppen.

Skriv ut
Mangosalsa med koriander och chili

Ingredienser

4 portioner
1
mango
1/2
gurka
1
röd chilipeppar
1/2
rödlök
2
lime
2 msk
olja
-
salt
1
kruka koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

62

Kommentarer

Josephine

2021-04-28

Hej, hur länge kan man förvara den i kylen? Om jag skall äta den på söndag kan jag göra den idag (onsdag)?

Redaktionen ICAse

2021-04-29

Hej Josephine! Tja, salsan håller säkerligen ett par dagar i kylen och kommer nog klara sig till på söndag. Men eftersom det är skivad lök i så skulle jag råda dig att inte spara den riktigt så länge. Salsan är fräschast när löken fortfarande är lite krispig och koriandern är ny hackad. Den smakar alltså bäst ny gjord eller bara någon dag gammal. Hälsningar Ulrika

Pia

2021-04-16

Gjorde denna till grillad kyckling. Hur gott som helst

Martina

2020-06-12

Passar perfekt till mexikanskt!

Näringsvärde per portion

Energi 656 KJ / 157 kCal
Fett 8 g
Salt 0.76 g
Kolhydrater 18 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept