Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Ugnslagad mangoglaserad kyckling serverar du här med en frisk grön bönsallad som smaksatts av lite dressing. Kycklingrätten tillagas i en smakrik sås på mango chutney, tomater, lök och tomatpuré innan den kompletteras med nykokt ris.

Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
3 kvisttomater
1 burk mango chutney (à ca 300 g)
1/2 msk tomatpuré
1 tsk salt och svartpeppar
2 krm peppar
ca 900 g kycklinglår med skinn
3 dl ris eller bulgur
150 g färska haricots verts (bönor)
1 påse småbladig salladsmix

Dressing

2 msk olivolja
3/4 msk vitvinsvinäger
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citron- och chilikyckling med panzanella
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mangoglaserad kassler med bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskytterfilé med fruktig gräddsås
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Morotssallad med apelsindressing och räkor
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kyckling och pesto
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga