Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Ugnslagad mangoglaserad kyckling serverar du här med en frisk grön bönsallad som smaksatts av lite dressing. Kycklingrätten tillagas i en smakrik sås på mango chutney, tomater, lök och tomatpuré innan den kompletteras med nykokt ris.

Mangoglaserad kyckling med grön bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
3   kvisttomater
1   burk mango chutney (à ca 300 g)
1/2 msk  tomatpuré
1 tsk  salt och svartpeppar
2 krm  peppar
ca 900 g kycklinglår med skinn
3 dl  ris eller bulgur
150 g  färska haricots verts (bönor)
1   påse småbladig salladsmix

Dressing

2 msk  olivolja
3/4 msk  vitvinsvinäger
1 krm  salt
1/2 krm  peppar

För alla

Kontrollera innehållet i Mango chutneyn och buljong/fond för samtliga allergener.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citron- och chilikyckling med panzanella
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Mangoglaserad kassler med bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskytterfilé med fruktig gräddsås
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kyckling och pesto
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinglår med rostad broccoli
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga