Mangoglacerad lax med citrongräsbuljong och shiitakesvamp

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mangoglacerad lax med citrongräsbuljong och shiitakesvamp

Mangoglacerad lax med citrongräs och shiitakesvamp är en nudelrätt med asiatiska toner. Laxen som du glaserar med mangosås ligger fint på nudlarna och shiitaken, som omges av en buljong med en frisk smak av citrongräs.

Mangoglacerad lax med citrongräsbuljong och shiitakesvamp

Ingredienser

4 portioner
1 msk olivolja
4 portionsbitar lax (à ca 150 g)
salt
svartpeppar
3 msk sweet mangosås
2 citrongräs
2 stjärnanis
12 dl hönsbuljong
100 g shiitakesvamp eller champinjoner
2 morötter
1 kruka gräslök
4 portioner äggnudlar
1 lime

Gör så här

00:12:00
00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • God soppa med fina smaker. Eftersom sweet mangosås verkar ha utgått ur sortimentet använde jag Spicy Mango, Ica Selection.

    Margareta

Näringsvärde per portion

Energi2609 KJ / 623 kCal
Fett25.8 g

Testa liknande recept

  • Stekta tomater med shiitakesvamp
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbssylt med stjärnanis
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavsgryta med kryddiga hjortron
    Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad