Mangoglacerad lax med citrongräs och shiitakesvamp är en nudelrätt med asiatiska toner. Laxen som du glaserar med mangosås ligger fint på nudlarna och shiitaken, som omges av en buljong med en frisk smak av citrongräs.
Ingredienser
4 portioner
1
msk
olivolja
4
portionsbitar lax (à ca 150 g)
salt och svartpeppar
3
msk
sweet mangosås
2
citrongräs
2
stjärnanis
12
dl
hönsbuljong
100
g
shiitakesvamp eller champinjoner
2
morötter
1
kruka gräslök
4
portioner äggnudlar
1
lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
1 st
Kommentar
Margareta
2022-10-18
God soppa med fina smaker. Eftersom sweet mangosås verkar ha utgått ur sortimentet använde jag Spicy Mango, Ica Selection.
Kommentar
Margareta
2022-10-18God soppa med fina smaker. Eftersom sweet mangosås verkar ha utgått ur sortimentet använde jag Spicy Mango, Ica Selection.