Att blanda ner söta element i maten är en riktigt bra idé, och speciellt till lite kryddigare smaker, som i detta fall är curry! Mango chutney och curryn kommer till sin rätta ihop med den krämiga havregrädden, och de sätter tillsammans smaken till kycklingen som fått sjuda i detta. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2022
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matvete mot glutenfri couscous, quinoa eller ris. Välj glutenfri havregrädde eller annan växtbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maria
2022-05-18Jättegott tyckte hela familjen. Passade även bra med kokt potatis till.
Filip
2022-04-27Gott!
Elsa
2022-03-06Jättegod och snabb vardagsrätt. Gör den dock med vegetarisk ”kyckling” och grönsaksbuljong. Steker med paprikan så den blir mjuk och har i frysta mangobitar som får värmas innan servering. Serverar med krispiga grönsaker.