Falafeln är här för att stanna. Vegetariskt och magiskt god tillsammans med hummus, mâchesallad, körsbärssallad och matvete med edamamebönor.
Ingredienser
4 portioner
2 förp falafel (à 200 g)
2 förp matvete med edamame (à 200 g)
250 g gula körsbärstomater
65 g mâchesallad
1 förp hummus (à 150 g)
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3 av 5.
88 personer har röstat
4 st
Kommentarer
Det gick att äta
Alfred
2023-01-09
Mycket gott, adderade strimlad purjolök också. Väldigt snabbt och enkelt!
Emma
2020-02-24
Vart är recepten på hur man gör egen falafel? De flesta recepten är med färdigköpt falafel.. tycker det inte blir så mkt av ett recept när man tar färdigprodukter och skriver följ instruktioner på frp? Mer recept på egengjord falafel tack! :)
Amela
2020-02-10
Hej Amela! Jag har skickat ditt önskemål vidare till våra matkreatörer. Här är två recept som du kan testa. https://www.ica.se/recept/falafel-med-hemlagat-tunnbrod-717252/ och https://www.ica.se/recept/falafel-592833/ Hälsningar Ulrika
Kommentarer
Det gick att äta
Alfred
2023-01-09Mycket gott, adderade strimlad purjolök också. Väldigt snabbt och enkelt!
Emma
2020-02-24Vart är recepten på hur man gör egen falafel? De flesta recepten är med färdigköpt falafel.. tycker det inte blir så mkt av ett recept när man tar färdigprodukter och skriver följ instruktioner på frp? Mer recept på egengjord falafel tack! :)
Amela
2020-02-10Hej Amela! Jag har skickat ditt önskemål vidare till våra matkreatörer. Här är två recept som du kan testa. https://www.ica.se/recept/falafel-med-hemlagat-tunnbrod-717252/ och https://www.ica.se/recept/falafel-592833/ Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-11