Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor
En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.
Ingredienser
4 portioner
100 g kalkonbacon
1 cosmopolitansallad
250 g tomatmix shaker
1 kruka persilja
1 liten silverlök
1 avokado
1/2 dl rostade pumpakärnor
Dressing
2 msk matyoghurt
1 msk vatten
salt
peppar
50 g blåmögelost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi922 KJ / 219 kCal
Fett16 g
Salt1.84 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g
Kommentar
Underbar
Niklas
2024-02-25