Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.

Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
100 g  kalkonbacon
1   cosmopolitansallad
250 g  tomatmix shaker
1   kruka persilja
1   liten silverlök
1   avokado
1/2 dl  rostade pumpakärnor

Dressing

2 msk  matyoghurt
1 msk  vatten
salt och peppar
50 g  blåmögelost

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Underbar

Niklas

2024-02-25

Näringsvärde per portion

Energi922 KJ / 219 kCal
Fett16 g
Salt1.84 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Kycklingpasta med tomat och gräslök
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkålsribollita
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilikapesto med mozzarella och jordgubbar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker
Betyg 3.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchinifritters med fetaost
Betyg 4.6 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med kyckling- och cosmopolitan
Betyg 3.7 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga