Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

1
0
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.

Skriv ut
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
100 g
kalkonbacon
1
cosmopolitansallad
250 g
tomatmix shaker
1
kruka persilja
1
liten silverlök
1
avokado
1/2 dl
rostade pumpakärnor

Dressing

2 msk
matyoghurt
1 msk
vatten
-
salt och peppar
50 g
blåmögelost

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 922 KJ / 219 kCal
Fett 16 g
Salt 1.84 g
Kolhydrater 7 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept