Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.

Ingredienser
4 portioner
100 g kalkonbacon
1 cosmopolitansallad
250 g tomatmix shaker
1 kruka persilja
1 liten silverlök
1 avokado
1/2 dl rostade pumpakärnor
Dressing
2 msk matyoghurt
1 msk vatten
salt och peppar
50 g blåmögelost
För alla
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi922 KJ / 219 kCal
Fett16 g
Salt1.84 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g
Kommentarer