Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

En amerikansk klassiker som är svår att motstå är den himmelskt goda cobbsalladen. Den har allt en matig sallad ska innehålla, från den krämiga avokadon till salt och knaprig bacon. Tillsammans med en dressing gjord på blåmögelost blir resultatet en smakupplevelse man inte glömmer i första taget.

Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
100 g kalkonbacon
1 cosmopolitansallad
250 g tomatmix shaker
1 kruka persilja
1 liten silverlök
1 avokado
1/2 dl rostade pumpakärnor

Dressing

2 msk matyoghurt
1 msk vatten
salt
peppar
50 g blåmögelost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Underbar

Niklas

2024-02-25

Näringsvärde per portion

Energi922 KJ / 219 kCal
Fett16 g
Salt1.84 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Kycklingpasta med tomat och gräslök
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostiga hjärtan
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkålsribollita
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilikapesto med mozzarella och jordgubbar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med nashipäron, ost och krutonger
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga