Mango »cannelloni«

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl  japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk  agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1   mango
160 g  getost
2   blad isbergssallad
5   ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt getosten mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi80 KJ / 20 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Baconinlindad getost med mango
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räksallad med japansk smak
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dalaentré
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostlasagne
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkotletter med timjan och getostpudding
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga