Mango »cannelloni«

7
0
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1 mango
160 g getost
2 blad isbergssallad
5 ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt getosten mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 80 KJ / 20 kCal
Fett 1 g
Läs mer om näringsvärden