Mango »cannelloni«

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1 mango
160 g getost
2 blad isbergssallad
5 ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi80 KJ / 20 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med getost och vitlöksyoghurt
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakat päron med getost och honung
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostsnittar med lingonpulver
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetor med rosmarin och getost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga