Mango »cannelloni«

Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1 mango
160 g getost
2 blad isbergssallad
5 ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi80 KJ / 20 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Räksallad med japansk smak
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med getost, fikon och pumpafrö
Betyg 3.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Potatiskaka med getost
Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad