Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

1
0
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Hjärtkål är en mindre typ av kål, inte bara vackert färggrann utan dessutom busenkel att tillaga. Här får den brässeras i sötsyrlig balsamvinäger och serveras med smulad getost och knapriga hasselnötter. En perfekt smakkombination av sött, syrligt och salt.

Skriv ut
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
2
hjärtkålshuvuden (à 250 g)
1 msk
olivolja
-
salt
-
peppar
1 dl
vatten
2 msk
balsamicovinäger
100 g
getost
1/2 dl
rostade skalade hasselnötter

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 878 KJ / 209 kCal
Fett 16 g
Salt 2 g
Kolhydrater 8 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept