Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Hjärtkål är en mindre typ av kål, inte bara vackert färggrann utan dessutom busenkel att tillaga. Här får den brässeras i sötsyrlig balsamvinäger och serveras med smulad getost och knapriga hasselnötter. En perfekt smakkombination av sött, syrligt och salt.

Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
2 hjärtkålshuvuden (à 250 g)
1 msk olivolja
salt
peppar
1 dl vatten
2 msk balsamicovinäger
100 g getost
1/2 dl rostade skalade hasselnötter

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi878 KJ / 209 kCal
Fett16 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Körsbärssallad med getost och dragon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Melon med senapsvinägrett, getost och hasselnötter
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostbollar med krispigt baconsmul
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad röding med getost på spetskål och salsa romesco
Betyg 3.6 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad