Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Lammkorv med getost och vitlöksyoghurt

Här har du en smakrik lammkorv som serveras tillsammans med en lyxig bulgursallad toppad med getost, spetspaprika och babyspenat. En snabblagad rätt du lika gärna kan äta en vardagskväll som när du vill unna dig något extra gott.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 50, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka bulguren enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek korven i oljan i en stekpanna.
  3. Smula getosten. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar.
  4. Pressa ner vitlöken i yoghurten och smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda bulguren med spenat, getost och paprika.
  6. Servera med vitlöksyoghurt och korv.

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.

Tips

Koka gärna grynen med en buljongtärning.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port bulgur eller annat gryn
  • 240 g lammkorv
  • 1 tsk olja
  • 75 g getost
  • 200 g spetspaprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl matyoghurt
  • salt
  • peppar
  • 65 g babyspenat
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3054 kJ / 730 kCal