Mango »cannelloni«

Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1 mango
160 g getost
2 blad isbergssallad
5 ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi80 KJ / 20 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Lammkorv med getost och vitlöksyoghurt
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödbetor med rosmarin och getost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakat päron med getost och honung
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad brioche med getost och hjortron
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostsnittar med lingonpulver
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chèvrekräm
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad