Mango »cannelloni«

Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mango »cannelloni«

Mango cannelloni är en utsökt förrätt där mango, getost, och sojastavar ger en blandning av sött och salt. Med rispapper som ger stadga åt rullarna blir dessa en perfekt munsbit!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Mango »cannelloni«

Ingredienser

30 st
1 dl japansk soja (gärna ljus med låg salthalt)
1 1/2 tsk agar-agar eller gelatinblad (1 1/2 tsk agar-agar motsvarar 2 gelatinblad)
1 mango
160 g getost
2 blad isbergssallad
5 ark rispapper (à 22 cm)
vattenkrasse till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi80 KJ / 20 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

  • Baconinlindad getost med mango
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Räksallad med japansk smak
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad