Biscotti

Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Biscotti

Biscotti är ljuvligt goda små italienska mandelskorpor som traditionellt ofta serveras som tilltugg till en kopp espresso. De bakas två gånger i ugnen och blir perfekt knapriga. Toppen att ha hemma och ta fram så fort det vankas fika.

Sneda skivor av biscotti ligger på ett fat med fler skorpor på sidan om på ett bakplåtspapper.

Ingredienser

48 st
100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl strösocker
2 ägg
5 dl vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g)
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl mandlar

Gör så här

00:15:00
01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Så bra resultat och enkelt recept blev verkligen så goda 🙏

    Anette

  • Så goda och enkla att göra.

    Helena

  • Jättegoda och så snabba o lätta att göra, sen får man ju lägga till torktiden förstås. En given favorit framöver!

    Åsa

Näringsvärde per st

Energi265 KJ / 63 kCal
Fett3 g
Salt0 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Saffransbiscotti
Betyg 4.6 av 5.748 personer har röstat
Receptet har 178 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biscotti med mandel och olivolja
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lavendelskorpor med citron och mandel
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksbiscotti med vit choklad
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toscakaka
Betyg 4.4 av 5.697 personer har röstat
Receptet har 120 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Energikakor med tranbär och apelsin
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad