Lavendel är inte bara en vacker växt med blålila blommor. Den går även att smaksätta choklad och bakverk med. Torkade lavendelblommor ger karaktär åt dessa knapriga mandelskorpor med citron. Doppa i choklad och strö över mer lavendel om så önskas.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2016
Kommentarer
Dan
2018-03-18Hej. Vart kan man köpa torkade lavendelblommor? Vi hittade dom inte på våran Ica.
Redaktionen ICAse
2018-03-19Hej Dan! Prova på någon hälsokostbutik om du inte hittar dem hos din ICA handlare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2016-09-21Hej Kajsa! Du har helt rätt, vi fick nog hjärnsläpp... Men nu åtgärdar vi det och 100 grader räcker bra som temperatur för att torka skorporna. Hälsningar Michelle
Kajsa
2016-09-03Det är fel temperatur/tid på torkningen av skorporna! Jag hade fina skorpor som jag la för torkning och de blev helt brända. När jag jämför med liknande recept står det 100 grader i 30-40 minuter och det är en väldig skillnad! Så tyvärr, de blev förstörda.