Spröda småkakor med tydlig smörsmak. Smörkakorna är rätt salta, och ska så vara, men minska på mängden om du inte är så förtjust i det. Snyggast blir småkakorna om du spritsar degen, men det går också bra att klicka ner den i formarna med sked.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och gör tipsets dessert med laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt ut tipsets dessertgrädde mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt.
Kommentar
Emma
2020-05-17Super super goa... MEN dem kollapsa å blev som pajdej? Va hände?
Redaktionen ICAse
2020-05-18Hej Emma! Kan det ha varit så att du glömde bakpulvret? Tur att de var goda ändå! Hälsningar Elina