Biscotti

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Biscotti

Biscotti är ljuvligt goda små italienska mandelskorpor som traditionellt ofta serveras som tilltugg till en kopp espresso. De bakas två gånger i ugnen och blir perfekt knapriga. Toppen att ha hemma och ta fram så fort det vankas fika.

Biscotti

Ingredienser

48 st
100 g  rumstempererat smör
1 1/2 dl  strösocker
2   ägg
5 dl  vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g)
1 tsk  bakpulver
1 1/2 dl  mandlar

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi265 KJ / 63 kCal
Fett3 g
Salt0 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Lavendelskorpor med citron och mandel
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Toscakaka
Betyg 4.3 av 5.
615 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Energikakor med tranbär och apelsin
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelpaj med citron och mandel
Betyg 4.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kanderade nötter
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäck med mandel
Betyg 4.3 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga