Mandelkaka

En saftig och mjuk mandelkaka som är både glutenfri och mejerifri! Denna lättlagade kaka passar perfekt till både kalas och fika. Med sin rika mandelsmak blir den en favorit för alla, oavsett tillfälle.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2021

Gör så här
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit på 10 bitar och utan glass till servering.
Energi1504 KJ / 360 kCal
Fett20 g
Salt0.2 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g
Kommentarer
Ett av mina favoritrecept. Har gjort den massor av gånger och blir alltid perfekt! Kakan är lika god efter fem, sex dagar. Idag hade jag i stött kardemumma istället för kanel och citron. Blir perfekt midsommardessert med vispad grädde & jordgubbar.
Jonna
2025-06-19Ska de inte va bakpulver i sockerkakan?
Maria
2025-04-26Hej Maria! Inte i den här kakan, det räcker med alla äggen för att få den luftig. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-04-28Går det att frysa kakan?
Iris
2024-12-22Hej Iris! Ja, den här kakan kan frysas med bra resultat. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-12-23