Hur god som helst är denna franska äppelkaka som dessutom är glutenfri och som passar att servera både som dessert och till fikat. Med mandelmassa, mandelmjöl och äpplen och ännu mer mandel på toppen så får du fram den goda smaken på denna franska äppelkaka.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde/glass.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde/glass mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat per bit utan grädde/vaniljglass till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har inte smakat ännu, men äppelkakan blev mycket omtyckt vilket gjorde att jag fick beröm. Gästerna tyckte att den var god. Längst upp hade jag lite kokosflakes och hackad mandel och till sist rörsocker. Innan servering pudrade över lite florsocker. Serverade med vispad grädde till.
Maria
2023-02-14Så god! Kompletterade med 1 paket saffran i smeten för lite julstämning.
Susanne
2022-12-03Kan man frysa kakan?
Emelie
2022-10-03Hej Emelie! Det går jättebra att frysa kakan. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-03