Muggkaka med vanilj och mandel

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Muggkaka med vanilj och mandel

Busenkel glutenfri muggkaka som du bakar på proteinmilkshake och mandelmjöl. Bara att röra ihop och sen micra i 2 minuter. Servera med rivet äpple och kanel eller frysta blåbär.

Muggkaka med vanilj och mandel

Ingredienser

2 portioner
1 dl  protein milkshake gärna med vaniljsmak
1   ägg
1 1/2 dl  mandelmjöl
1 tsk  smör (till kopparna)

Till servering

1/2 dl  frysta blåbär eller 1/2 rivet äpple och kanel (för 2 port)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1370 KJ / 327 kCal
Fett25 g
Salt0.1 g
Kolhydrater9 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Proteingröt med banan och blåbär
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Proteinglass med banan
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljpannkakor
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Banankaka utan tillsatt socker
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Proteinmuffins
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Proteinplättar med jordgubbssmak
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga